Szolgáltatásaink


Honlapkészítés

Akár a  “ceruza rajztól” indulva egy teljes portál kivitelezéséig, kifejezetten egyedi megoldásokat alkalmazva építünk honlapokat.

Természetesen igény szerint telepítjük és üzemeltetjük a legnépszerűbb ingyenes tartalomkezelő rendszereket is. ( Joomla, WordPress, Drupal stb. )

Akár kész grafikával, arculattal érkezik, akár bennünket bíz meg ennek megtervezésével, vagy csak egy sablont szeretne valamelyik portálmotorhoz, állunk rendelkezésre.

 “Csak egy egyszerű honlapot szeretnék 3 aloldallal, meg az elérhetőségünkkel.”

Speciálisan erre az igényre szabott egyedi fejlesztésű tartalomkezelő rendszerünk önnek van kitalálva!

Szoftverfejlesztés
Ha nem csak egy honlapot szeretne, hanem vállalkozásának, projektjének egyedi személyre szabott megoldásokra van szüksége, keressen bennünket!

Belső rendszerei pl. raktárkészlet kezelő, számlázó, pénzügyi nyilvántartó, CRM rendszerek a honlapjával való összekötésében is tudunk segíteni.

Korszerű megoldásokkal, akár régi adatai migrálásával, régi szoftverei kedvelt funkciói megtartásával építünk testre szabott rendszereket.

Tárhely (webhosting) szolgáltatás

Minőségi webhosting szolgáltatásunkat már több mint 15 éve fejlesztjük folyamatosan. Az eddigi ügyfeleink igényei alapján állítottuk össze tárhely csomagjainkat, hogy minél egyszerűbb legyen választani.

Természetesen bármilyen webhostinggal kapcsolatos egyedi igényt ki tudunk szolgálni. Keressen bennünket telefonon, e-mailben, vagy akár személyesen a megadott elérhetőségeink bármelyikén és biztos vagyok benne, hogy megtaláljuk a megoldást az ön feladatára!

 

Kiss Gábor
Webter-Media Kft.
Ügyvezető